Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Is jouw vader heel erg stoer?

Neem hem dan mee op een excursie langs de Reddingsbrigade op het Maasvlaktestrand en de Brandweer op de Maasvlakte. Demo's Reddingsbrigade & Brandweer
Zondag 16 juni| busexcursie

Reddingsbrigade
Om 14.00 uur vertrekken we met de FutureLand Express naar de post van de Rotterdamse Reddingsbrigade. Deze staat bovenop het duin met perfect zicht op het badstrand.
Speciaal voor Vaderdag geeft de Rotterdamse Reddingsbrigade een demo zodat we ze in actie kunnen zien! Voor en na de busexcursie tref je vrijwilligers van de Rotterdamse Reddingsbrigade ook in FutureLand. Daar zijn ze heel de dag zodat je deze helden kunt ontmoeten en meer te weten kan komen over hun belangrijke werk.

Brandweer
Na de demo van de Reddingsbrigade rijdt de FutureLand Express door naar de Brandweer. Vanuit de kazerne aan de Coloradoweg houdt de Brandweer Europa's grootste haven- en industriecomplex veilig. Dit omvat vanzelfsprekend een uitgebreid pakket aan taken. Tijd dus voor een ontmoeting met de Brandweer! Bekijk het materieel waarmee de Brandweer uitrukt bij calamiteiten. Je kunt zelfs een kijkje in de brandweerwagen nemen. Misschien kom je ook zelf nog in actie...?

Programma
14.00 tot 16.30 uur Bezoek Reddingsbrigade en Brandweerkazerne
17.00 uur terug in FutureLand
https://www.portofrotterdam.com/.../futur.../agenda/vaderdag

Lees meer >>

Terug