Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Prachtige verhalen voor jong en oud in het Vaderdagweekend

Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg in Berg en Dal
In het Vaderdagweekend (15 & 16 juni) wordt op de Duivelsberg alweer voor de achtste keer het Vertelfestival gehouden. Verschillende vertellers vertellen ruim 50 verhalen in één weekend voor jong en oud.
Het thema dit jaar is ‘De jeugd heeft de Toekomst’ . De verhalen zijn te horen op: zaterdag 15 juni van 13.00 tot 18.00 uur en op zondag 16 juni van 12.00 tot 18.00 uur.
Er zijn twee vertellocaties. Eén voor verhalen van alle leeftijden en één voor de verhalen voor 10-plus. In het weiland bij de buitenbar zijn tenten neergezet waar de verhalen verteld zullen worden.

MIDZOMERNACHTVERTELLINGEN
Zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur vinden wederom de Midzomernachtvertellingen plaats. Prachtige verhalen tot het donker wordt. Speciaal hiervoor zijn nieuwe spannende verhalen geschreven, bij uitstek geschikt voor volwassenen.
https://duivelsbergvertelfestival.nl/

Tussen Nijmegen en de grens van Duitsland ligt het natuurreservaat 'De Duivelsberg', gekenmerkt door hoge heuvels en diepe dalen, bronnetjes en beekjes.
De grootste verrassing vind je midden in het bos; het pannenkoekenhuis de Duivelsberg. Het oorspronkelijke boerderijtje met haar rood, groen en wit gekleurde luiken is van buiten en van binnen helemaal in Oudhollandse stijl.
Voor het restaurant ligt een mooi terras met uitzicht op de speeltuin.
Ga mee over Berg & Dal, en geniet in ‘t groen!

Lees meer >>

Terug