Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Comfortabel en prettig verblijven in Simpelveld.... gelegen aan de poort van het Heuvelland

Wij zijn Robert en Iris Knobbe, de trotse verhuurders van de compleet ingerichte vakantiewoning Simply11 Bed&Kitchen te Simpelveld. Met deze woning willen we graag iedereen, die om wat voor reden dan ook Zuid-Limburg bezoekt, een comfortabel en prettig verblijf bieden.
Onze vakantiewoning is gelegen in het gehucht Molsberg en kijkt uit over het mooie Simpelveld. Toeristisch gezien is deze streek een aanrader. Steden als Maastricht, Valkenburg of Aken maar ook Parkstad Limburg of het Heuvelland zijn zeer makkelijk en snel bereikbaar. Ook liggen wandel- en fietsroutes binnen handbereik. Supermarkt en bakker liggen op 15 minuten loopafstand.
?Het sfeervol ingerichte appartement, gelegen op de 1e verdieping, is van alle gemakken voorzien. Ideaal om met partner, gezin of vrienden (max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar) een gezellige tijd door te brengen in Zuid-Limburg
Bekijk onze website www.simply11.nl voor meer informatie, zoals de prijs, beschikbaarheid en onze contactgegevens. Of bel ons op nummer 06-30381164. Hopelijk tot ziens in Simpelveld!

Lees meer >>

Terug