Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In alle rust genieten van de natuur in het buitengebied van Winterswijk....

Vakantiehuis 't Huusken is modern en sfeervol ingericht met veel privacy. Prachtig gelegen in het buitengebied van Winterswijk, in de buurtschap Ratum. Het ligt vrij en landelijk op een eigen stuk grond (particuliere vakantiewoning). Het heeft een ruim gazon met terras, voorzien van tuinmeubels. Een heerlijke plek om niets te hoeven en bijvoorbeeld te lezen en te ontspannen. Het is een plek waar het 's nachts nog donker en stil wordt.

Verscholen in het Achterhoekse coulisselandschap (afwisselend bos en cultuurgronden) is het een fantastische uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Het Winterswijks buitengebied is aangewezen als nationaal landschap en is één van de mooiste gebieden in Nederland. Een ideale omgeving voor de fietser, wandelaar en natuurliefhebber. Er worden diverse fiets- en wandelroutes aangegeven rond Winterswijk en door de Achterhoek, waaronder de Flamingoroute en het "Kommiezenpad". Het voert de wandelaar mee over oude smokkelpaden aan weerszijden van de grens. Nieuwsgierig geworden, kijk dan eens op www.huusken.nl

Winterswijk heeft een groot en gezellig winkelcentrum waar tweemaal per week een warenmarkt is. Restaurants, terrasjes, bioscoop, musea... .Als tip raden we u aan om een bezoekje te brengen aan museum Villa Mondriaan.

Lees meer >>

Terug