Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Op vakantie in de historische driehoek!

Bungalowpark De Vlietlanden ligt nabij Wervershoof in de historische driehoek Hoorn-Enkhuizen-Medemblik. Op ±2 km afstand ligt het rustieke stadje Medemblik. Niet alleen bekend als modern zeilcentrum maar tevens in het bezit van een gezellige, authentieke haven. Volop winkels, gezellige restaurants, een mooi strandpaviljoen en musea maken het stadje compleet.
Alle vrijstaande bungalows (2-10 personen) liggen direct aan open vaar- en viswater en hebben een eigen aanlegsteiger en parkeerplaats voor de deur. Natuurlijk zijn ze compleet ingericht en standaard voorzien van vaatwasmachine en wasmachine. Er zijn verschillende type bungalows aanwezig en afhankelijk van het type hebben ze 2 tot 5 slaapkamers. Op het park vindt u een bootverhuur en 18-holes golfbaan. Voor gasten die via de Vlietlanden huren is gebruik maken van de tennisbanen gratis.
Verder zijn er uitstekende vismogelijkheden op het park, wij heten u graag van harte welkom en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Activiteit-tip: Huur een boot op ons park en verken de omgeving vanaf het water. (www.bootverhuurdevlietlanden.nl ) Restaurant-tip: in het nabijgelegen Onderdijk is nieuw geopend Grand Café De Zeedijk met een stijlvol eetgedeelte, met uitzicht op het water. Ook kunt u hier biljarten en gezellig borrelen aan de bar. Voor meer informatie: www.grandcafedezeedijk.nl
Speciale 7=5 aanbieding in de periode van 4 oktober tot 18 oktober 2024, dat betekent 7 dagen komen en maar 5 dagen betalen. De huurprijs van een bungalow type Stolp met 2 slaapkamers voor max. 4 personen is dan voor een week € 400,-- i.p.v. € 560,--.

Lees meer >>

Terug