Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: De Vechtezomp in Gramsbergen

Wilt u eens langs schitterende natuur varen en van de stilte genieten op de Vecht dan bieden wij u met de Vechtezomp Grammesberghe een prachtige tocht over de Overijsselse Vecht naar Laar in Duitsland, waar u kunt genieten van “Kaffee mit Kuchen” (kosten € 5 p.p. ter plaatse contant te betalen). Wij beschikken op de Vechtezomp ook over een lift, waardoor wij ook rolstoel gebonden personen (max.2) kunnen meenemen.
Wilt u eens met een klein groepje (maximaal 7 personen) een vaartocht maken over de Vecht. Denk dan eens aan onze Giethoornse punter “Vidrus”. Bijvoorbeeld tot aan de grens met Duitsland of richting Hardenberg om het schutten in een sluis eens mee te maken. Varen met de punter kan vroeg in de ochtend tot wat later in de avond. Voor reservering van de punter moet u bellen naar 06-10258630
Voor verdere informatie, mogelijkheden en boekingen verwijzen wij u naar: www.vechtezomp.nl

We bieden ook arrangementen die uw dag helemaal compleet maken, bijvoorbeeld een dagje Gramsbergen. Of wat is er mooier dan genieten van een heerlijk glas bier op het terras van bierbrouwerij en café Mommeriete, wat tevens ons vertrekpunt is en waar wij beschikken over een prachtig botenhuis. Of combineer een middagtocht met een lunch of diner in een plaatselijk restaurant.

De Vechtezomp is in 2017 begonnen met het maken van vaartochten met de elektrisch aangedreven Vechtezomp genaamd “Grammesberghe”. Wij maken vaartochten naar Laar (Duitsland), Hardenberg, Coevorden en De Loozensche Linie of eigen keuze binnen de mogelijkheden die we hebben. Wij hebben de beschikking over 23 vrijwillige schippers. Voor een eerste indruk, kijk eens op Vechtezompen en punter - YouTube

Onze Overnachtings-Tip:
Hotel De Rozenstruik in Ootmarsum, De Rozenstruik kenmerkt zich door gemoedelijkheid, kleinschalig van opzet met veertien kamers.

Onze Restaurant-Tip:
Mexicaans Restaurant Dos Pimientos in Hardenberg, temperamentvol met een flinke scheut gastvrijheid

Lees meer >>

Terug