Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen (ZH)

Kom deze zomer nog genieten op Recreatiepark de Koornmolen

Als u op de Koornmolen verblijft, dan staat u binnen een aantal stappen in de prachtige natuur. U loopt als het ware tegen de Rotte aan. De unieke ligging, gecombineerd met de gezelligheid op het park. Dát maakt de Koornmolen uniek.

De omgeving
De Koornmolen ligt pal naast natuurgebied de Rottemeren. In dit gebied kunt u heerlijk wandelen, fietsen en varen. Het natuurgebied bestaat uit een aantal deelgebieden. Het is heel eenvoudig om deze te bereiken. Telkens komt u weer in een ander stukje natuur terecht. Daarnaast ligt de Koornmolen ook in de buurt van grote, historische steden als Rotterdam, Gouda en Delft. Het is dan ook zeker een aanrader om ook een kleine stedentrip te maken tijdens uw verblijf.

Het recreatiepark
Op de Koornmolen is er plek voor iedereen. U kunt kamperen of een bungalow huren. Als gast van de Koornmolen kunt u gratis zwemmen in ons binnenzwembad. En voor de kinderen is er meer dan genoeg te doen. Zo kunnen ze dansen en springen met de Eendenclub, plezier maken op de airtrampoline, een balletje trappen op het voetbalveld, klimmen en klauteren in de speeltuin, een bommetje maken in het binnenzwembad en nog veel meer. U kunt ook een E-Chopper, fiets of skelter huren.

Een tip
Maak een fietstocht langs de omliggende horeca in de buurt. Er is echt van alles. Er zijn terrasjes met mooi uitzicht direct aan de Rotte. Ook is er op het park een brasserie waar u erg lekker kunt eten.

Onze Restaurant-tip:
Brasserie 't Graanhuys, het gezellige restaurant op het park met een prachtig terras waar u in de zomermaanden lekker kan borrelen.

Onze Activiteit-tip:
Lake Seven in Zevenhuizen, de leukste activiteiten aan de Zevenhuizerplas, tennis, bowlen, varen en nog veel meer....

Lees meer >>

Terug