Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: Studio Shoshana in Harderwijk

Onze rustgevende Studio Shoshana is gesitueerd in Harderwijk, op loopafstand van de oude binnenstad en toch dicht bij de N302 en A28. In onze straat is parkeren gratis.
Op korte afstand bevinden zich het Veluwemeer, het Dolfinarium, een prachtig winkelcentrum, restaurants en de Apenheul.

Wij bieden u een studio met eigen ingang en een afsluitbare patio voor de nodige privacy. U treft ook een mooie keuken, inclusief koelkastje, één pits elektrisch fornuis om iets op te warmen of een eitje te koken, een elektrische waterkoker, koffieapparaat en magnetron.
Buiten heeft u een zitje, maakt u gebruik van de luxe BBQ of geniet u van de plantjes in onze tuin. De tomaten mag u plukken!
Onze studio is recent voorzien van airco voor verkoeling of verwarming. Ook voor beddengoed en ander linnen zorgen wij!

In de buurt kunt u natuurlijk fietsen huren, maar ook het huren van een surfplank is mogelijk! Zelf meegebrachte fietsen kunt u veilig stallen. Tenslotte hebben wij voor als het echt nodig is een rook en CO2 detector, EHBO doos en schuimblusser.
Kortom: wij zorgen, u kunt genieten! Welkom in Harderwijk.

Nazomeraanbieding:
€70,- in plaats van € 80,- euro per nacht.

Onze Restaurant-tip:
Indian Restaurant Mamta in Harderwijk, onder het motto “Indiase kookkunst, echt iets anders” bieden wij u een ruime keuze gerechten uit de Indiase keuken aan.

Onze Activiteit-tip:
Highlight-tour Bike Tour Harderwijk, Fiets mee met onze gids en ontdek de verborgen steegjes, oude kerken en de vele mooie verhalen.

Lees meer >>

Terug