Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: BedBadBeuningen in Beuningen Gld

Breng een bezoek aan BedBadBeuningen, in het Land van Maas en Waal en dicht bij het Rijk van Nijmegen. Mooie wandelroutes, prachtige fietsroutes. Vanuit uw appartement met Frans Balkon of terras genieten van de fruitbomen en actieve agrarische omgeving! Wij gaan daarbij uit van het principe: wij bieden u een mooi appartement waarbij u geniet van de omgeving en vrijheid, u verzorgt zelf op een door u te bepalen tijdstip uw ontbijt, lunch en/of diner. Uw appartement is er in ruime mate op ingericht. BedBadBeuningen biedt logies voor tenminste 2 aaneengesloten overnachtingen.
We hopen uw interesse gewekt te hebben en te mogen ontvangen bij onze mooie accommodatie.

Onze Activiteit-tips:
Wandeltip: Wandelen in Beuningen. Het klompenpad ligt om de hoek bij het appartement, of een mooie wandeling langs het waalstrand.
Fietstip: Overnachten in Beuningen (bedbadbeuningen.nl) Onderaan de pagina onder Fietsnetwerk route 1 en route 2, of fietsen over de Waalbandijk langs de waal.
Er zijn eventueel gratis leenfietsen beschikbaar.

Onze Restaurant-tip:
Pannenkoekenrestaurant Den Tol in Beuningen, geniet van de pure eenvoud van een klassieke pannenkoek, of laat u verrassen door een unieke smaakcombinatie.

Lees meer >>

Terug