Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: Hotel Maashof in Venlo

Hotel Maashof in Venlo is een prachtige locatie en is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A73 en A67.
Geniet van alle luxe en comfort van thuis en de gastvrijheid van onze medewerkers. Hotel Maashof beschikt over 85 moderne hotelkamers, allemaal onlangs gerenoveerd. Hierdoor word je in elke kamer uitgerust wakker op een heerlijk Auping-bed. Ook hebben wij onlangs onze splinternieuwe en hypermoderne wellness-ruimte geopend, een ware belevenis omgeven door groen! De Venlose gastvrijheid en het uitzicht over onze prachtige forellenvijvers maken je lunch of diner helemaal compleet. Ons uitgebreide terras is dé plek bij uitstek om even helemaal tot rust te komen. Het kletterende water van de fontein geeft je een ultiem gevoel van ontspanning en maakt het plaatje wel heel bijzonder. Is het even wat minder goed weer, neem dan plaats in onze sfeervolle serre of wintertuin.

E-chopper-barbecue arrangement
Heerlijk uitwaaien op een E-chopper is al een ervaring op zich, maar om dit dan ook nog te combineren met een hapje en een drankje. Dat is met één woord genieten!
Je begint de dag direct goed met een ontvangst met koffie en vlaai. Hierna de E-chopper op. Middels een mooie route verken je de prachtige omgeving van Venlo.
Na ongeveer 2 uur ben je weer terug bij Maashof en is het tijd om te beginnen aan de verrukkelijke BBQ. Met 4 stukken vlees per persoon, een uitgebreid salade- brood- en sauzenbuffet maakt dit de hele dag compleet. Handig om te weten is dat je tijdens de BBQ 2 uur onbeperkt kan genieten van o.a. huiswijn, bier frisdrank en Nederland gedestilleerd.
Zie voor meer informatie en prijzen https://www.maashof.com/activiteiten/e-chopper-barbecue/

Onze Overnachtings-tip:
Ga voor een luxe Suite in het hotel! Deze ontzettend ruime kamer met kingsize-bed en Leolux-zithoek heeft een eigen terras waar je uitkijkt over de prachtige vijvers. Natuurlijk zit ook het gebruik van onze gloednieuwe wellness hierbij inbegrepen!

Onze Activiteit-tip:
Rij met de E-chopper naar IJsco Fantastico midden in Venlo, heeft het lekkerste ijs en je geniet er van een prachtig uitzicht op de Maas en de haven.

Lees meer >>

Terug