Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: De Strandhoeve in Marknesse

De Strandhoeve activiteiten- en evenementenlocatie

Familiedag vieren met leuke activiteiten, goed eten en een overnachting in één? Daarvoor kan je terecht bij familiebedrijf De Strandhoeve (grens Overijssel / Flevoland). Hier heb je meer dan 60 indoor en outdoor activiteiten voor jong & oud en iedere doelgroep. Wie schiet het beste in de roos tijdens boogschieten of weet de code te kraken tijdens de spannende Break-In Game?

Onze restaurant-tip:
Ná een dag bij De Strandhoeve toe aan goed, eerlijk en gezond eten? Lekker dineren doe je bij Paviljoen Het ProefLab//. Dit restaurant zit gevestigd op een unieke plek, in Rijksmonument het Waterloopbos. Waterloopbos is een historisch openlucht laboratorium in een prachtig polderbos. Hier zijn honderden onderzoeken uitgevoerd naar het gedrag van water. Je vindt er restanten van het onderzoek naar de Deltawerken, maar ook van waterwerken voor exotische plekken zoals de haven van Lagos.

Onze Overnachtings-tip:
Groepsaccommodatie SuyderZee in Marknesse, in de prachtige verbouwde boerderijen vindt u rust, ruimte en comfort voor groepen tot 16, 22, 31 of 56 personen.

Lees meer >>

Terug