Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: Camping Beringerzand in Panningen

Recreatiepark Beringerzand, de Kindercamping van Limburg!

Beringerzand is het oudste recreatiepark van Nederland; in 1904 werd de grond door Lazaristenpaters gekocht om vrije tijd door te brengen. Er zijn nog vele restanten op het park te vinden die aan deze tijd herinneren, wat Beringerzand zo uniek maakt.
Tegenwoordig is het een gezellig familiepark met veel faciliteiten voor kinderen. Op ieder kampeerveld zijn speeltoestellen ingedeeld op leeftijd, er is een binnenspeeltuin, binnen- en buitenzwembad, vijver met trekvlot, minigolfbaan, er rijdt een treintje èn in schoolvakanties en weekenden is er animatie.

Voor de inwendige mens is er een snackbar met ijsjescorner, pannenkoekenhuis Pater Pannenkoek en á la carte restaurant Patershof.
Beringerzand is het gehele jaar geopend. Er zijn niet alleen kampeer- en camperplaatsen, maar ook unieke verhuuraccommodaties, met en zonder privé-sanitair. Luxe glampinglodges, Safaritenten, Finse Kota’s (met externe sauna), Barrels, Bobbie’s Guesthouse en enkele kampeerplaatsen met eigen sanitair.

Kortom: vakantie in Nederland, het allerleukst op Beringerzand!

Onze Restaurant-tip:
Restaurant E11F in Panningen, belaef 't zelf!

Onze Activiteit-tip:
Kinderwandeling het Fladderpad, haal je ontdektas op bij de receptie van Camping Beringerzand en volg de speurtocht! Vleermuis Fladder stelt vragen en geeft je opdrachten terwijl je door de natuur wandelt.

Lees meer >>

Terug