Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: F.E.C. de Belhamel in Lage Zwaluwe

Wat een feest voor kids, zowel binnen als buiten volop speelplezier!

Family Entertainment Center de Belhamel is van oorsprong een witlofboerderij die een aantal jaren geleden is omgebouwd tot kinderspeelparadijs. Met de komst van de nieuwe eigenaren in 2020, zijn er een aantal activiteiten toegevoegd en is de naam veranderd naar Family Entertainment Center.
De Belhamel heeft een indoor-speelparadijs met een klimtoren van wel 6 verdiepingen, een supergroot springkussen en een echte ouderwetse draaimolen. Een grote buitenspeeltuin met onder andere een airtrampoline, kabelbaan en een parcours met elektrische karretjes. Daarnaast is er nog een vaarvijver met roeiboten en zwemvestjes en een bowling.

Voor de avonturiers onder ons biedt de Belhamel ook nog een indoorklimpark aan. Outdoor zijn er ook nog genoeg mogelijkheden zoals paintballen, lasergamen, luchtbuks schieten, pijl en boogschieten en archery tag met als eventuele afsluiter expeditie Robinson: vuur maken.
De belhamel is uitermate geschikt voor een lekker dagje weg, kinderfeestjes en schoolreisjes. Maar ook voor familie-, bedrijfs- of verenigingsuitjes.
Naast dit alles heeft de Belhamel een ontzettend goede menukaart met uitstekende service, zodat ook de ouderen volop kunnen genieten van een dagje weg.

Kijk voor openingstijden op onze website www.de-belhamel.nl

Onze Overnachtings-tip:
Bij Ons in Lage Zwaluwe, overnachten in één van onze prachtige vakantieappartementen of in één van onze gezellige B&B’s.

Onze Restaurant-tip:
Onze Kerk in Hooge Zwaluwe, beleef de historie en de gemoedelijke gastvrijheid!

Lees meer >>

Terug