Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


In het Zonnetje: Simply11 Bed&Kitchen in Simpelveld

Simply11 Bed&Kitchen is een compleet ingerichte vakantiewoning, waarmee wij, Iris en Robert, onze gasten een comfortabel en prettig verblijf bieden in het prachtige Zuid-Limburg. Onze vakantiewoning is gelegen in het gehucht Molsberg en kijkt uit over het mooie Simpelveld. Toeristisch gezien is deze streek een aanrader. Steden als Maastricht, Valkenburg of Aken maar ook Parkstad Limburg of het Heuvelland zijn zeer makkelijk en snel bereikbaar. Ook liggen wandel- en fietsroutes binnen handbereik.
Verder bieden zowel Simpelveld als het dichtbij gelegen Eys verschillende mooie gelegenheden om te lunchen en/of te dineren. En is er zowel voor groot als klein veel in de buurt te beleven.

Het sfeervol ingerichte appartement, gelegen op de 1e verdieping, is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het appartement over een Miele koffiemachine (incl. gratis koffiebonen), een airco en een terras in onze tuin om heerlijk te genieten van een zomerse avond. En fietsen kunnen droog en veilig gestald worden. Het appartement is ideaal om met partner, gezin of vrienden (max. 4 personen) een gezellige tijd door te brengen in Zuid-Limburg. Check onze website www.simply11.nl voor meer informatie en de beschikbaarheid of neem direct contact met ons op via info@simply11.nl.

Onze Restaurant-tip:
Bie de Tantes in Eys, bourgondisch genieten onder een deken van Limburgse gastvrijheid.

Onze Activiteit-tip:
Discovery museum in Kerkrade, hier staat alles in het teken van de thema’s aarde, wetenschap, techniek en ontwerp.

Lees meer >>

Terug