Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Vandaag staat in de Schijnwerpers: Buitenplaats Kameryck in Kamerik

Welkom bij Buitenplaats Kameryck
Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch middenin het Groene Hart ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen. Of je er komt voor een familiefeest of bruiloft, een rondje Pitch&Putt of voetgolf, heerlijk lunchen of dineren in Restaurant ’t Ryck of een overnachting in onze Veldhuysjes, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Bij ons restaurant hoort ook een groot en ruim terras aan het water met uitzicht op de vuurplaats waar de keukenbrigade heerlijke gerechten voor je klaarmaakt.
Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, een mooie selectie huiswijnen, kaartwijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten en drinken in ieder geval wel goed.
Je kunt vanuit Buitenplaats Kameryck ook fiets- of wandeltochten starten, of neem even pauze van je fietstocht om bij ons wat te eten en drinken. Bij ons kun je gratis parkeren en hebben oplaadpunten voor elektrische fietsen. Kameryck is tevens onderdeel van het Toeristisch Overstappunt Oortjespad (TOP Oortjespad).
Daarnaast kun je op het terrein een pop-up camping vinden én organiseert Buitenplaats Kameryck mooie evenementen gedurende de zomer. Zoals Midzomer Sport en Midzomer Theater.

TIP:
Midzomer Theater Een bijzondere avond uit op een adembenemende, sprookjesachtige locatie midden in het Groene Hart.
Midzomer Theater is een all-inclusive buitenevenement waar de je de hele avond wordt verwend met hapjes, drankjes, een heerlijk 3-gangen diner en theater op topniveau. Daarnaast is het ook mogelijk om een overnachting in één van onze Veldhuysjes bij te boeken.

Lees meer >>

Terug