Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land


Vandaag staat in de Schijnwerpers: Boerderij de Zalm in Schalkwijk

Zoek je een plek om heerlijk vakantie te vieren in Nederland? Boerderij de Zalm ligt in het Kromme Rijn gebied, vlak achter de Lek en biedt zoveel mogelijkheden. Fietsen over de dijken, dineren in Culemborg, de waterlinie of kastelen bezoeken. Kom en laat je verrassen door dit prachtige plekje in het buiten van Utrecht. Wij, Astrid en Wouter, delen met plezier onze boerderij: Welkom & geniet!
Dat bijzondere plekje, dat je zocht, is hier. Goed bereikbaar vanuit heel Nederland, vind je ons midden in het land. Nog preciezer, in Schalkwijk, tussen de weilanden en de boomgaarden en vlak bij de uiterwaarden van de lek.
De rust en stilte van de boerderij laten je genieten, maar wil je een uitstapje naar Amsterdam of Utrecht maken, dat is ook prima in de buurt.
Boerderij de Zalm biedt ruimte aan jouw wensen. Je verblijf is van alle gemakken voorzien. Elke studio of loft heeft een eigen opgang, toilet en douche en keukentje en eigen buiten.

Meer weten, mail ons op : welkom@boerderijdezalm.nl. We hebben nog verschillende mogelijkheden in de vakantie periode. Voor met zijn tweeën, een luxe loft of met je gezin er lekker op uit. We vertellen je er graag meer over.

Wat te doen in de omgeving

Wil je heerlijk eten in de omgeving, in het dorp zit Jonkheer de Ram, heerlijke vleesgerechten en andere zaken. De eigenaar was van oudsher een slager en dat proef je! Ook kun je heerlijk eten bij MIRO, dit zit in Houten, wanneer je van Indonesisch houd, is dit een echte aanrader. En voor met de kids, kun je leuk eten bij Pand Pannenkoek. Maar ook Culemborg en Wijk bij Duurstede zijn vlakbij en daar zit ook genoeg leuks en lekkers.

Er zijn in de omgeving verschillende plekken waar je in de natuur kunt zwemmen, we zitten ook vlak bij de bossen van Doorn, en je kunt een fluisterbootje huren bij Jonkheer de Ram. Qua natuur is zijn de diverse natuurgebieden langs de lek een prachtige plek om te bezoeken. En zelf vind ik het verdronken bos ook een heel bijzondere plek.

En er is nog veel meer, daar vertellen we je graag meer over wanneer je bij ons komt overnachten.

Lees meer >>

Terug